Orthomoleculair voedingsadvies

79
prijs
60 min
duur

De behandeling

Een ortomoleculair voedingsadvies is gericht op het bereiken van een optimale gezondheid, met de juiste hoeveelheid voedingsstoffen die voorziet in de persoonlijke behoefte en zo min mogelijk ongewenste stoffen bevat. Orthomoleculaire voeding houdt in:  voeding waarin alle belangrijke voedingstoffen (eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen) optimaal aanwezig zijn voor een goede gezondheid.

Tijdens deze sessie nemen we jouw dagelijkse voeding onder de loep. Wat zit er allemaal in en wat niet (meer)? Wat zijn de voordelen en wat de nadelen? Daarnaast kijken we naar de macronutriënten (eiwitten, vetten en koolhydraten) en micronutriënten (vitaminen, mineralen, fyto-nutriënten en anti-nutriënten). Waar heb je voldoende van en waarvan een overschot of tekort?

Bij een orthomoleculair voedingsadvies gaat de aandacht niet alleen naar de klacht, maar naar het achterhalen van de oorzaak van de klacht en samenhang met andere klachten. Je krijgt inzicht in hoe het lichaam werkt en we vertellen meer over de klacht en wat je eraan kunt doen. Samen kijken we naar de juiste voeding die voorziet in de benodigde voedingsstoffen.

Maak direct een afspraak

Roelineke is dagelijks geopend volgens onderstaande tijden.

Maandag 08:30 – 18:00 uur
Dinsdag 08:30 – 22:00 uur
Woensdag 08:30 – 18:00 uur
Donderdag 08:30 – 22:00 uur
Vrijdag 08:30 – 17:00 uur

Maak jouw afspraak telefonisch via 0513-415159

Bekijk ook eens

SO/check

Met een SO/check kunnen we de jouw complete vitamine en mineralen huishouding uitmeten.…
Meer info