over Roelineke

Over Roelineke Meester

1
beauty producten
1
jaar ervaring

Al bijna 25 jaar zit Roelineke in het vak van huidverzorging, gezondheid en energiewerk. Deze ervaring zet ze graag in om jou te helpen bij je innerlijke en uiterlijke schoonheid.

ervaren

meer dan 25 jaar ervaring in beauty en gezondheid

friese nuchterheid

praat mar frysk

balans

gezonde balans tussen beauty vanbinnen en vanbuiten

kwaliteit

alleen producten die voldoen aan de hoogste standaard

Mijn visie

Van binnen naar buiten

Ware schoonheid begint van binnenuit, gesteund door een gezond voedingspatroon en passende supplementen. Een gebalanceerde voeding en de juiste supplementen kunnen de huid, het haar en de algehele gezondheid van binnenuit voeden en versterken.

Natuurlijke producten

Verbeter je natuurlijke schoonheid van buitenaf met behulp van natuurlijke producten. Met zachte en verzorgende ingrediënten kunnen natuurlijke producten de huid voeden en versterken, waardoor je straalt van gezondheid en vitaliteit.

Holistisch gezond

Werken aan gezondheid van binnen naar buiten

Samen werken aan een optimale gezondheid en uitstraling

NATUURLIJKE BEAUTY PRODUCTEN

Werken aan jouw natuurlijke schoonheid doe je met natuurlijke producten. Mijn beautyproducten zijn zorgvuldig voor je geselecteerd waardoor ik ze met liefde gebruik.

NATUURLIJKE SUPPLETIE

Om een optimale werking van supplementen te kunnen garanderen, werk ik met de supplementen van Beyuna:

ENERGIEWERK

Een energetische behandeling die zich richt op het in balans brengen van de chakra’s door middel van Reiki en de biotensor biedt een diepgaande en holistische benadering van welzijn.