Energetische behandeling

Een energetische behandeling die zich richt op het in balans brengen van de chakra's door middel van Reiki en de biotensor biedt een diepgaande en holistische benadering van welzijn. Tijdens deze sessie worden verschillende energetische technieken gecombineerd om de natuurlijke energiestroom in het lichaam te herstellen en te optimaliseren.
60,-
prijs
50 min
duur

De behandeling

Een energetische behandeling die zich richt op het in balans brengen van de chakra’s door middel van Reiki en de biotensor biedt een diepgaande en holistische benadering van welzijn. Tijdens deze sessie worden verschillende energetische technieken gecombineerd om de natuurlijke energiestroom in het lichaam te herstellen en te optimaliseren.

Reiki, een Japanse vorm van energieheling, wordt gebruikt om universele levensenergie door te geven via de handen van de beoefenaar naar de ontvanger. Deze liefdevolle energie helpt blokkades op te heffen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Door gerichte handposities langs de chakra’s te plaatsen, wordt de energie opnieuw in balans gebracht en gestimuleerd om vrij te stromen.

Daarnaast wordt de biotensor gebruikt als een instrument om de energetische staat van de chakra’s te meten en te corrigeren. De biotensor is een gevoelige pendel die reageert op subtiele energieveranderingen in het lichaam. Door de biotensor over de chakra’s te bewegen, kan eventuele onbalans gemeten worden en deze harmoniseren door middel van intentie en focus.

Tijdens de behandeling wordt de cliënt meestal liggend op een comfortabele tafel geplaatst, terwijl Roelineke zachte aanrakingen en bewegingen uitvoert om de energiestroom te begeleiden en te optimaliseren. De combinatie van Reiki en de biotensor zorgt voor een diepgaande ervaring van ontspanning, heling en herstel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Na afloop van de behandeling voelt de cliënt zich vaak diep ontspannen, gebalanceerd en verfrist, met een hernieuwde sensatie van welzijn en vitaliteit. Deze energetische behandeling biedt een waardevolle ondersteuning voor diegenen die op zoek zijn naar holistische heling en harmonie in hun leven.

Maak direct een afspraak

Roelineke is dagelijks geopend volgens onderstaande tijden.

Maandag 08:30 – 18:00 uur
Dinsdag 08:30 – 22:00 uur
Woensdag 08:30 – 18:00 uur
Donderdag 08:30 – 22:00 uur
Vrijdag 08:30 – 17:00 uur

Maak jouw afspraak telefonisch via 0513-415159

Bekijk ook eens

SO/check

Met een SO/check kunnen we de jouw complete vitamine en mineralen huishouding uitmeten.…
Meer info